Όλα τα καυτά τεχνολογικά νέα γρήγορα, κατανοητά και συνοπτικά!

Δείτε όλα τα τεχνολογικά νέα όπως δεν τα έχετε ξαναδεί! Γρήγορα, κατανοητά, ενδιαφέροντα, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι για οτιδήποτε συμβαίνει στο internet!

Υπάρχει λειτουργικό της Google, όπως τα XP? ΝΑΙ!!

To νέο ελαφρύ browser-based λειτουργικό της Google θα ντεπουτάρει σε κινητά συστήματα κάπου μέσα στο 2010.

Το Chrome OS τρέχει αποκλειστικά σε solid-state drives με αποτέλεσμα να ξεκινάει σε χρόνο ρεκόρ. Σε ένα από τα πρώτα builds χρειάστηκαν μόλις 7 δευτερα μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη login.

Όπως ο Chrome Web browser το Chrome OS είναι tab-based. Προκειμένου να διατηρήσετε κάποιες 
Πατήστε Διαβάστε περισσότερα » για να δείτε το απίστευτο βίντεο! : 


web εφαρμογές σε εύκολα προσβάσιμο σημείο όταν κάνετε login στο λειτουργικό, το Google Chrome
OS δίνει την δυνατότητα τα «καρφιτσώσετε» κάποιες web apps στα αριστερά της tab bar. Από την στιγμή που τα τοποθετήσετε εκεί, εκεί θα βρίσκονται κάθε φορά που ξεκινάτε το λειτουργικό σύστημα Google Chrome OS.

Εκτός από το εικονίδιο της μπαταρίας, ένα ρολόι και ένα εικονίδιο δικτύου, όλα τα άλλα εμφανισιακά στοιχεία μοιάζουν αρκετά με τον Google Chrome browser. Στόχος της Google είναι η απλή και εύκολη χρήση του λειτουργικού κάτι που φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα.

Προς το παρόν δεν έχουν εμφανιστεί Chrome OS συσκευές στην αγορά. Η Acer αναμένεται να είναι η πρώτη που θα διαθέσει ένα netbook με εγκατεστημένο το Google Chrome OS λειτουργικό σύστημα στο δεύτερο μισό του 2010. 

[πηγή]